Кои сме ние?

     Ние сме Puree Foods – семеен бизнес на едно младо българо-бразилско семейство, който бележи своето начало от реализирането на две лични мечти:

     Първата от тях бе да направим възможно консумирането на любимия ни бразилски плод açai (а-са-и) и в региона, в който живеем в момента (България и Югоизточна Европа), и по този начин да дадем шанс на повече хора да се докоснат до този истински дар на природата. А втората винаги е била с чиста съвест да споделяме с любимите хора, и най-вече с децата ни, всичко което консумираме и ние.  И така, по най-естествен начин, наслаждавайки се заедно на живота, да възпитаваме в тях любов към качествената храна и да градим техните здравословни навици.

     Така, през 2020 година, в нелекия пандемичен период, ние стартирахме като пионерите внесли и в България замразени полпи на асаи бери и други тропически плодове на eдин от най-големите и утвърдени производители на асаи CORACAI. Бидейки дистрибутор на утвърдена марка като CORACAI, и партнирайки си с водещи ХОРЕКА и РИТЕЙЛ местни партньори, ние изградихме и продължаваме да градим мрежа от все повече заведения и магазини, където все повече крайни клиенти могат да се докоснат до предлаганите от нас продукти и разнообразните кулинарни изкушения направени с тях.

     Към днешна дата портфолиото ни се състои главно от полпи на асаи бери, розов драконов плод, манго и маракуя. Освен това изпълняваме и индивидуални поръчки за други екзотични и тропически плодове, внасяйки продукция директно от производители. Предлагаме полпите в различни разфасовки, задоволявайки разнообразните нужди на нашите бизнес партньори: от ритейл пазара, през ХОРЕКА сектора и до промишлените производства.  Не на последно място, предлагаме и широка гама от миксове, които задоволяват конкретните нужди на отделни бизнеси.

     И така, ден след ден, продължаваме да сбъдваме нашата мечта превърнала се и в мисия: С чиста съвест да споделяме с все повече хора и техните семейства само най-чистата и качествена храна от тропиците и Света!

Puree Foods – foods as pure as love!