Суров чийз кейк с манго

Съставки:

Основа :

  • 200 гр. Фурми без костилки
  • 150 гр фини овесени ядки
  • 2 с.л вода

За Крема:

  • 300 гр сурово кашу (накиснато във вода за 6-8 часа)
  • 60 мл кокосово масло (течно)
  • 80мл. Сироп от агаве
  • щипка сол
  • 1 ванилия

За топинга:

  • 3 полпи манго
  • 1 с.л. сок от лимон
  • 1 с.л. сироп от агаве
  • 1/3 пакетче агар –агар

Начин на приготвяне

Основата се смила в чопър или робот до еднородна смес и се разстила за първи слой на чийз кейка. Нашата форма за торта беше 18 см.
 
Всички съставки за Крема се смесват до еднородна смес с миксер или пасатор и се разстилат върху блата.
 
Топинга се получава, като полпата от манго се разбира със сока от лимон , след което се слага на котлона с агар-агар да кипне за около 2 мин.
 
След като изстине се слага върху крема от кашу и се прибира в хладилника за около 6-8 часа.